Aimedis
ICO eHealth a anului
până la 63% Bonus!

Aimedis ICO rating

DESPRE AIMEDIS AIM

Ce este AIM?

Jetonul AIM este o forma exclusiva de plata prin tehnologia proprietara Aimedis BlockChain: AIM poate fi folosit pentru a plati pentru consultatii, servicii si retete medicale, in timp real, in cadrul sistemului.

Domenii suplimentare de aplicare rezulta din cooperarea cu industria farmaceutica – pacientii pot, spre exemplu, sa isi ofere datele medicale in mod anonim si in schimbul unei taxe, catre companiile farmaceutice, in scopuri de cercetare. Platind pentru utilizarea acestor date prin AIM, avem garantia pastrarii secrete a identitatii pacientului, stimuland astfel disponibilitatea de a participa anonim la aceste investigatii.

Pe scurt:

 1. Pentru Jetonul AIM nu se permite minarea  – vor exista doar 600,000,000 de jetoane emise in total si nu se vor emite niciodata altele!

 2. Doar 300,000,000 de AIM-uri sunt disponibile investitorilor in perioada pre-vanzarii si ICO pana la data de 5 septembrie 2018!

 3. Achizitionand AIM acum este singura sansa de a participa la dezvoltarea ecosistemului Aimedis si de a lua parte la povestea de succes a acestei platforme unice de eMedicina, succes care e deja o realitate!

La ce va folosi AIM?

 1. AIM va fi lansat pentru a plati discounturi pentru servicii in cadrul platformei si pentru medicamente in cadrul farmaciei online sustinute de AIMedisafe.

  Spitalele si asistentele medicale pot oferi si vinde servicii medicale precum consultatii video, terapii, retete medicale si alte servicii la un pret redus, prin platforma.

  Companiile de asigurare pot oferi prime reduse pentru pacienti, in cadrul platformei.

  Toti participantii pot primi medicamente prin farmacia online sustinuta de AIMedisafe, medicamente ce sunt vandute la un pret redus in cazul in care se platescu cu AIM.

 2. AIM se foloseste de asemenea pentru a recompensa autorii continutului de valoare din platforma AIMsocial Reteaua Medicala Sociala :

  Pacientii pot interactiona gratuit in prin reteaua sociala: Cand un pacient incarca continut util precum filmulete video, text, imagini sau creaza si conduce un grup de support Aimedis, alti pacienti pot aviza aceste actiuni sau recompensa acel pacient in mod direct cu jetoane AIM, pentru efort si continut.

 3. Cercetatorii pot plati pacienti pentru a participa la studii prin AIM.

 4. AIM permite tuturor utilizatorilor platformei sa contribuie direct in favoarea creatorilor de continut prin Upvote + pentru continut de calitate ridicata

 5. AIM va fi de asemenea tranzactionabil de pe 5 septembrie 2018 prin case de schimb pentru cryptomonede centralizate sau descentralizate !

Cat costa un jeton AIM in cadrul ICO?

Pretul de lansare al AIM este de 0.12 USD per jeton AIM.

In plus, veti primi un bonus de pre-vanzare de 26% pana pe 09.11.2018, precum si un premiu de 5% din partea BRIC INVEST.

In total, pana pe 09.11.2018, veti primi 1091 AIM pentru fiecare investitie de 100.00 USD, doar prin BRIC INVEST!Poate fi achizitionat si vandut liber AIM, dupa oferta initiala (ICO)?

Da, Aimedis va lista AIM pe mai multe centre schimb pentru criptomonede, moment in care va deveni liber tranzactionabil.